Bogstavstyper & Dekorationer

bogstaver

Indhuggede bogstaver

Håndhuggede bogstaver eller sandblæste bogstaver?
Her kan Du/ i se et udpluk af vores skrifttyper.

I udstillingen på Olstrupvej 120, 4243 Rude, er der mulighed for at se bogstavtyper, sandblæst og håndhuggede i sten. De huggede bogstaver kan forgyldes eller males, alt efter hvad der passer til de øvrige valg. Vi vil lige gøre opmærksom på at håndhuggede bogstaver er special og mere avanceret at lave, det gør at det tager en del længere tid at lave. Det gør også at bogstaverne er væsentligt dyre i forhold til sandblæste bogstaver. De viste typer er kun et lille udvalg af de mulige bogstavtyper der findes, men det kan være svært at se forskel, og der er også en erfaring med hvad der vises bedst.

Broncebogstaver

Broncebogstaver bliver påsat på gravstenen, Broncebogstaver kan fås i mange farve med lak, man kan dog også få dem patineret i flere forskellige farver og overfladebehandlinger. Man skal dog være opmærksom på at lakken på Broncebogstaver bliver nedbrudt, overfladen bliver mørk i kanterne, siden hen bliver de helt mørke og til sidst bliver de irgrønne som mange af ældre bronceskulpturer som står rundt omkring i Danmark

Dekorationer

Du kan vælge i mellem en række forskellige dekorationer til gravstenen, urnepladen, urnestenen mm. Her kan du se nogle af de valgmuligheder vi tilbyder.

Mange års erfaring

Højt serviceniveau

Kunden i centrum

Perfektionister